TUINONTWERP ARNHEM

Op zoek naar een tuinontwerp in de buurt van Arnhem die uw (droom)tuin kan ontwerpen en visualiseren? Een tuin waar u trots op bent en van kunt genieten, begint bij een goed ontwerp! Interactief worden stap voor stap algemene en daarna steeds gedetailleerde ontwerpen gemaakt en alternatieven voorgesteld, totdat het beoogde eindresultaat bereikt is. Door dit visueel te hebben kunt u van te voren keuzes maken die bij u passen! Zo creëer je samen de ideale tuin!

STAPPENPLAN

Stap 1
Kennismaking

De eerste en tevens de belangrijkste stap van het ontwerpproces is de kennismaking, waarbij de wensen en de richting van het ontwerp besproken wordt (Functioneel, Strak, Modern, Klassiek, etc.).

Stap 2
Wensen & Eisen

Tijdens de kennismaking worden de wensen en eisen besproken en vastgelegd. Gedurende het ontwerpproces zal hier op worden teruggekoppeld om het beoogde resultaat te behalen. Inspiratie kan gevonden worden in het portfolio. Ook kunnen verschillende alternatieven voorgesteld worden.

Stap 3
Ontwerp

Tijdens het ontwerpproces worden er verschillende scenario’s geschetst, waarbij er rekening wordt gehouden met uw wensen en eisen. Uw wensen en eisen zullen vaak worden teruggekoppeld in het proces zodat u er zeker van kan zijn dat het ontwerp wordt zoals u voor ogen had. Het contact tijdens deze stap is belangrijk voor een mooi eind resultaat waar u ook trots op bent.

Stap 4
Resultaat

Als allerlaatst, HET RESULTAAT. Het resultaat waar samen naar is toegewerkt betreft een definitief ontwerp die voldoet aan uw wensen en eisen. Met dit ontwerp kan ik voor u een hovenier benaderen of u kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Afhankelijk van de vervolgstappen wordt in ieder geval een 3D design gemaakt, verschillende 2D plattegronden (incl. maten) en een materiaallijst. Benieuwd naar hoe dat eruit ziet? Kijk dan in mijn portfolio. Of neem gelijk contact met ons op!

Bent u overtuigd en klaar voor de volgende stap? Klik dan hier.

“Patrick heeft ons zeer goed op weg geholpen met het inrichten van de complete tuin. Zijn ontwerp zal straks een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het geheel . Kan Patrick iedereen aanbevelen voor het ontwerp en inzicht geven m.b.t. tuinaanleg. Super !”

Marco, Valburg

RESULTATEN

Contact

Wilt u ons via e-mail benaderen?
Stuur dan een e-mail naar info@tuinontwerpzwolle.nl of vul onderstaand contactformulier in!
Wij streven ernaar om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden!

Wilt u toch liever direct persoonlijk contact? Dan kan dat natuurlijk ook!
Patrick Veenstra | +31 6 37 30 13 85

    Budget voor de aanleg van de tuin

    Tuinaanleg