Tuinontwerp

E

Een tuin waar u trots op bent en van kunt genieten, begint bij een goed ontwerp! Daarom gaan wij samen met u aan de slag om uw droomtuin te ontwerpen. Interactief gaan we stap voor stap een algemeen ontwerp samenstellen.

Nadat we de basis in kaart hebben gebracht en hebben gekeken naar alternatieven, gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw droomtuin! Tijdens het proces speelt u een cruciale rol in het eindresultaat. Wij willen slechts uw droom laten uitkomen in de vorm van uw tuin.

Voor tuinontwerpen, door heel Nederland, zijn wij van elke markt thuis. We ontwerpen tuinen voor huizen met een kleine voortuin tot huizen met grote achtertuinen. Elk huis is weer uniek of kan uniek zijn en geen klus is voor ons te moeilijk!

Bent u overtuigd en klaar voor de volgende stap? Klik dan hier.

Tuinontwerp – Proces

D

De eerste en belangrijkste stap van het ontwerpproces is de kennismaking, waarbij de wensen en de richting van het ontwerp besproken wordt. Dit vrijblijvende gesprek dat snel en makkelijk geregeld kan worden via een videogesprek.

In dit gesprek kan alles worden doorgenomen over uw huidige of toekomstige tuin, foto’s van de huidige of toekomstige tuin, maar ook de wensen die u heeft voor het nieuwe tuinontwerp. Onze aanpak is erg persoonlijk en we houden ervan om u zoveel mogelijk te betrekken bij het tuinontwerp.

Is dit nu allemaal naar wens en bent u enthousiast over het tuinontwerp? Dan vertellen wij u hoe het ontwerpproces gaat verlopen en wat u kunt verwachten.  Met de besproken informatie kunnen wij aan de slag om de eerste opzet van uw tuin te ontwerpen.

Tijdens het volgende gesprek wordt het eerste 3D ontwerp aan u getoond om u een gevoel te geven hoe het er allemaal uit komt te zien. Maar vooral of het is wat u voor ogen had! Wat hiernaast ook belangrijk is; Er wordt tijdens het gesprek globaal inzicht gegeven in de kosten om de tuin te laten aanleggen.

Op deze manier weet u na het 3D ontwerp al voor een groot deel hoe uw droomtuin eruit komt te zien en wat het gaat kosten. Daarnaast zijn alle randzaken op dat moment ook bekend en hoeft u geen verassingen meer te verwachten.